Trimsalon

Trimster

Onze trimster is in het bezit van een door de overheid erkend diploma en geeft u graag advies. Zowel de verschillende rassen, als ook de niet raszuivere en kortharige honden zijn bij ons natuurlijk welkom, ook al is dat alleen maar om de nagels te laten knippen en een wasbeurt.

Komt uw hond voor een volledige behandeling dan wordt, afhankelijk van de vacht, bepaald wat er moet gebeuren: Scheren, knippen, uitdunnen, plukken of ontklitten. Ontwollen (door de rui heen helpen) is ook mogelijk. Bij iedere trimbeurt verzorgd zij ook de nagels en wordt de hond gewassen. Omdat het trimmen van een hond een tijdrovend karwei is, zullen de meeste honden een halve dag in de trimsalon verblijven.

Trimsalon

Het is mogelijk uw hond te laten trimmen wanneer hij in ons pension logeert. Vergeet u dan niet om dit tijdig (bijvoorbeeld bij het boeken) met onze trimster af te spreken. Ook als uw huisdier niet op vakantie is bij ons, bent u van harte welkom in onze trimsalon.

Vooral in het voorjaar en in de zomer is er een wachttijd van enige weken. Ook in de winter kunt u uw hond laten trimmen. Als u dat wilt dan kan de vacht wat langer blijven dan u gewend bent. Ook een maandelijkse borstelbeurt voor honden die snel klitten, is mogelijk.

Wassen
Kleine, kortharige hondjes € 15,00
Middel, kortharige honden € 20,00
Grote, kortharige honden € 30,00
 
Borstelen en wassen (ontwollen)
Kleine, kortharige hondjes € 20,00
Middel, kortharige honden € 30,00
Grote, kortharige honden € 55,00
Trimsalon

Dit zijn vanaf prijzen.
Alles inclusief nagels knippen (indien nodig).

Wij houden rekening met uw wensen.
Bel onze trimster op voor meer informatie of een afspraak.
De trimsalon is geopend, enkel op afspraak, voorlopig alleen op maandag en vrijdag van 09.00 uur - 17.00 uur.

NaƤra tel. 06-41011065 (enkel voor afspraken trimsalon) email trimsalon@dierenpension-hetloo.nl
bgg wordt u terug gebeld, uiteraard enkel mogelijk met nummerherkenning.