Bel onze trimster voor een afspraak

Trimsalon Wildebras

Onze trimster is in het bezit van een door de overheid erkend diploma en geeft u graag advies. Zowel de verschillende rassen, als ook de niet raszuivere en kortharige honden zijn bij ons natuurlijk welkom, ook al is dat alleen maar om de nagels te laten knippen en een wasbeurt.

Komt uw hond voor een volledige behandeling dan wordt, afhankelijk van de vacht, bepaald wat er moet gebeuren: Scheren, knippen, uitdunnen, plukken of ontklitten. Ontwollen (door de rui heen helpen) is ook mogelijk. Bij iedere trimbeurt verzorgd zij ook de nagels en wordt de hond gewassen. Omdat het trimmen van een hond een tijdrovend karwei is, zullen de meeste honden een halve dag in de trimsalon verblijven.

Het is mogelijk uw hond te laten trimmen wanneer hij in ons pension logeert. Vergeet u dan niet om dit tijdig (bijvoorbeeld bij het boeken) met onze trimster af te spreken. Ook als uw huisdier niet op vakantie is bij ons, bent u van harte welkom in onze trimsalon.

Vooral in het voorjaar en de zomer zijn drukke periodes, dus maak op tijd een afspraak! Ook in de winter kunt u uw hond laten trimmen. Als u dat wilt dan kan de vacht wat langer blijven dan u gewend bent. Ook een maandelijkse borstelbeurt voor honden die snel klitten, is mogelijk.

Wassen Prijs *
Kleine honden € 15,-
Middelgrote honden € 20,-
Grote honden € 30,-
Borstelen en wassen (ontwollen) Prijs *
Kleine honden € 20,-
Middelgrote honden € 30,-
Grote honden € 55,-

* Dit zijn vanaf prijzen, inclusief nagels knippen (indien nodig).

Bel onze trimster NaƤra op voor meer informatie of een afspraak (enkel voor afspraken trimsalon).

Bel 06-46356225