Al jaren een bekend en vertrouwd adres voor uw Hond en Kat

Tarieven

Wanneer u uw huisdier in de middag (16.00 - 18.00 uur) brengt, wordt deze kalenderdag niet in rekening gebracht. De haaldag wordt altijd berekend.

Wij willen u erop attenderen dat wij in de zomerperiode en kerstvakantie alle gereserveerde dagen in rekening brengen. Aangezien wij uiteraard voor deze dagen geen andere reserveringen hebben kunnen inplannen.

Brengen en halen van dieren buiten de openingstijden is niet mogelijk! Komt dit onverhoopt toch voor dan wordt er € 25,- in rekening gebracht. Dit lijkt streng, maar is het niet. Brengen of halen buiten openingstijden betekent een hoop extra stress voor de dieren. Daarnaast heeft het te laat komen invloed op het dagprogramma (o.a. voer-, rust- & uitlaattijden), oftewel de gehele verzorging van uw huisdier.

Tarieven 2021

Katten Prijs per kalenderdag
Langhaar en Korthaar Katten
(o.a. Abessijn, Europese Korthaar, Pers, Siamees)
€ 12,-
Honden Prijs per kalenderdag
Dagopvang crèche € 10,-
Kleine honden
(o.a. Teckel, Pekinees, Dwergpoedel, York)
€ 16,-
Middelgrote honden
(o.a. Spaniƫl, Boxer, Retriever)
€ 17,-
Grote honden
(o.a. Dog, Berner Sennen, Rottweiler, Bouvier, St. Bernard)
€ 18,-
Risico honden of hond alleen
(o.a. Am. Bulldog, Stafford, Pitbull, Cane Corso, Boerboel)
€ 19,-

Prijzen inclusief 21% BTW. Betaling geschiedt bij het ophalen van uw huisdier en kan uitsluitend contant of per pin. Bij twee of meer huisdieren uit een gezin krijgt u 10% korting.

Speciaal dieetvoer voor uw huisdier dient u zelf mee te brengen. Wij geven onze pensiongasten bij voorkeur voeding uit onze eigen kwaliteits-voorraad. Het geven van uw eigen voer zien wij als een vorm van extra service, waar geen extra kosten voor worden berekend.