Toch liever telefonisch contact?

Contact

Adresgegevens

Dierenpension Het Loo
Het Loo 4
5281 SJ Boxtel
Telefoon: 0411-673138
E-mail: info@dierenpension-hetloo.nl

Geopend van 09.00 - 10.00 en 16.00 - 18.00 uur
Zon- en feestdagen gesloten

IBAN: NL94INGB0003049560
BIC: INGBNL2A
BTW-id: NL001747724B77
KvK: 16043700

Openingstijden

Van maandag tot en met zaterdag van 9.00 uur tot 10.00 uur en van 16.00 uur tot 18.00 uur. Op zondag en op feestdagen is het dierenpension gesloten voor het halen en brengen van pensiongasten. Houdt u rekening met onze openingstijden om onnodig wachten en onrust te voorkomen!

Wij zijn dus niet de hele dag open! Dit in verband met ons dagprogramma, voertijden, rusttijden, uitlaattijden en komt de verzorging van uw huisdier ten goede.

Bij het brengen van uw huisdier nemen wij uw huisdier al bij de balie van u over, waarna wij hem/haar zelf naar de kennel of cattery brengen. Uw huisdier is dan, voordat hij/zij het in de gaten heeft dat u er niet meer bij bent, al op zijn plekje aangekomen en wordt direct afgeleid door allerlei nieuwe indrukken. Hierdoor zal uw huisdier gemakkelijker aan zijn tijdelijke verblijf wennen en minder heimwee hebben. Ook wordt zo onnodig veel geloop door de dierenverblijven voorkomen, waardoor de dieren rustiger zijn. Bij het ophalen van uw huisdier geldt dit ook: u wacht bij de balie, wij halen uw huisdier weer op.

Tot slot nog een vriendelijk verzoek. Laat uw hond nog even uit voordat u hem/haar brengt. Heeft u nog vragen of wilt u een keer komen kijken naar ons dierenpension dan bent u buiten de schoolvakantieperiodes, na afspraak, van harte welkom.

Tip!
100 meter voorbij het dierenpension is een grote parkeerplaats aanwezig van waaruit u aangelijnd met uw hond in de bossen van "De Kampina" kunt wandelen.

Route

U vindt Dierenpension Het Loo aan de rand van het bosrijke natuurgebied De Kampina. Vanaf de snelweg Den Bosch - Eindhoven (A2) neemt u de afslag 26 Boxtel - Liempde en u volgt de borden in de richting Boxtel naar industrieterrein Ladonk. U steekt vervolgens viermaal een rotonde over. Hierna volgt u de borden richting Haaren en Oisterwijk. Buiten de bebouwde kom (N624) loopt de Kapelweg langs de spoorlijn Eindhoven - Tilburg. Twee kilometer na de bebouwde kom van Boxtel gaat u bij de GSM-mast links (rechts vanuit Haaren) de spoorwegovergang over. Deze weg (Roond) volgt u tot u na 75 meter rechts een doodlopende straat ziet (Het Loo). Deze weg rijdt u in en na 200 meter ziet u het dierenpension aan uw rechterhand.

Indien u vanaf de snelweg Tilburg - 's-Hertogenbosch (A65) komt neemt u de afslag Oisterwijk. Vervolgens komt u bij de rotonde van de molen van Oisterwijk. Hier gaat u linksaf naar de volgende rotonde en over het industrieterrein Laarakkers van Oisterwijk en volgt u de borden Haaren en Boxtel. Tussen Haaren en Boxtel begint de Kapelweg parallel aan de spoorlijn. Zodra de bossen van het natuurgebied De Kampina (aan uw rechterzijde over de spoorlijn) ophouden gaat u de overweg over bij de GSM-mast. Deze weg (Roond) volgt u tot u na 75 meter rechts een doodlopende straat ziet (Het Loo). Deze weg rijdt u in en na 200 meter ziet u het dierenpension aan uw rechterhand.

Plan uw route

Kaart