Rennende hond

Accommodatie

Hondenkennels

Hondenkennels

In principe beschikt elke hond over een eigen kennel, bestaande uit een groot binnenverblijf en een eigen overdekte buitenren. Het gehele gebouw is voorzien van vloerverwarming en een klimaatbeheersingssysteem. Daarnaast worden de honden ook 3 maal per dag uitgelaten op een van de ruim 1000 m2 grote speelweiden. Dit geschiedt steeds onder toezicht opdat ravotpartijen niet uit de hand kunnen lopen.

Zonnepanelen

U mag uw hond een oude deken of handdoek meegeven voor het vertrouwde luchtje. In de regel betekent dit vaak wel een afscheid van uw deken of handdoek, aangezien hier na een spelletje en "het bed opmaken" niet veel van overblijft. Is de deken verscheurd of vies, dan wordt deze weggegooid. Het zal duidelijk zijn dat het plaatsen van een eigen mand of bench in de kennel niet wordt toegestaan, mede uit oogpunt van hygiëne en beschadiging hiervan. Om zoekraken te voorkomen worden halsbanden, kettingen en riemen mee teruggegeven.

Cattery buiten

Cattery

Elke kat heeft een eigen ruimte, voorzien van zit- en slaapgelegenheid. Regelmatig worden de katten uit hun verblijf gelaten en kunnen zij zich vermaken aan klimbomen en krabpalen. Ook hebben de katten de beschikking over een gezamenlijke buitenren op het zuiden, waarin zij zich, mits sociaal en niet angstig, naar hartelust kunnen uitleven en genieten van de buitenlucht en het zonnetje.

Cattery binnen

Tweemaal daags worden de katten gevoerd, terwijl zij voortdurend over drinken beschikken. Desgewenst kan rekening worden gehouden met bijzondere diëten. Alle bij ons te gast zijnde katten krijgen elk een individuele behandeling. Wij raden u aan om uw kat in een reismandje te vervoeren. Deze mandjes worden bij het brengen mee teruggegeven.

Helaas, maar om begrijpelijke redenen, kunnen wij geen ongecastreerde katers opnemen.